Mistletoe




mfF grrrr!
Tuesday, 17 January 2012 | 0 comment(s)
assalamualaikum awak!
dah berbulan kita tak update blog bucuk niee. rindunyaaaaaa! muehehe :*
nak tau x? sekarang nie kita rasa cam GRRR sangat. rasa ISK gilerr tau. rasa cam nak tampo orang pun ade niee. eee geramnye!

aku benci SEKOLAH! benci sangat. act, SMKTPG is real cool. but budak2 kelas aku jer yg macam GRR sikit. lempang tau laa. nak tau x, KELAS 4SC1 MACAM PUAKA. thats what i told evryone. semuanya sebab jantan sorang tuh. mulut lancau gila. sehari tak buat aku rasa GRR memang dia boleh mati kot. every word yg kelua dari mulut bucuk dia  menyentap tau x. ikutkn hati aku yg dah lama panasss ngan dia nieh, aku lempang jer. tapi memandangkn dia pernah jadi kawan baik aku, aku biakan jelah. tapi tadi memang aku dah tak tahan. laju jer mulut aku sound dia. hahah. *puashati*

sebenarnyakan, aku nak sangat kita jadi kawan macam dulu balik. tapi bila fikir apa kaw dah buat kat aku, rasanya takpayah la kann. siapalah aku nie nak kawan dengan ORANG KAYA YG BERBAKAT DALAM TENNIS macam kaw kan. aku sedar aku sapa. tak hebat macam kaw. hahah. *aku perli nieee, terasa sikit okay sayang*

as for readers, korang doakanla aku agar tabah dengar suara dan pandang muka "handsome" mrF niee esok okayyyy. kerjasama anda amat saya hargai, terima kasih sayang :) sekian, assalamualaikum :)

teardrops everywhere :'(
Tuesday, 27 December 2011 | 0 comment(s)
assalamualaikum awak :)

hari nie kita buat post psl cerita sedih lagi :'( hidup kita nie mmg penuh dgn air mata . tak pernah nak rasa gembira walau sedetik pun. kita nak cerita nie pun rasa macam nak naniss :'( kita taknak sekolah lagi tahun depan. kenapa mesti aku tersangkut dengan semua org yg suka buat aku sakit hati? kenapa mesti aku satu kelas dengan diorang? diorang bukan suka aku pun, aku pun tak sanggup nak tengok muka diorang lagi. cukuplah kenangan form3 aku dengan diorang. aku taknk air mata aku jatuh lagi sebab diorang. aku dah penat dibenci, disakiti. aku taknak kisah dulu berulang lagi. aku tak sanggup lagi. tolonglahhh....aku dah penat

belum kering air mata aku sebab diorang, hari nie air mata aku mengalir lagi. macam orang histeria aku menjerit tadi. nasib baik ada miza tolong tenangkn akuu. i really love u la sayang <3 nak tau ape sbb aku jadi gila hari nie? haaaa, tahun depan ada seorang lagi join kls 4SN1 dengan aku. nama dia missB. arghhhhh!!!! huruhara lah hidup aku tahun depan. #airmata jatuh lagi :'( aku tak sanggup nak tgk muka dia lagii. nanti aku rasa macam nak bunuh orangg. grrr -,- satu pesan untuk awak missB, aku takkan pernah kalah dengan kaw dan takkan termakan sandiwara kaw :) note that sayang. last word from me, ihateu :)

okay cukup lah luahan perasaan aku harinie. rasa macam nak bunuh orang pulak. grr
ASSALAMUALAIKUM :)



colors of heart
Thursday, 22 December 2011 | 0 comment(s)
ASSALAMUALAIKUM ^^

awak2, awak nak tau x? hari nie kann kita happyyyyyy sangat2 sebab kita dapat straight A :D tapi dalam gembira tuh, ada terselit rasa kecewa, hampa, sakit hati, dengki, marah. ergh, semua lahh. aku jealous sangat tengok kawan2 ambik result dengan mak bapak, gembira jer diorang. mak bapak diorang happy sangat bila dapat tau anak2 diorang dapat straight A. aku nampak riak kebanggaan dekat muka parents kawan2 aku. tapi parents aku? jangan nak datang sekolah ambik result pmr aku, tau aku dapat straigh A pun diorang buat bodoh jer. their faces r empty. aku call mak aku bgtau yang anak dia nie dapat straigh A, tapi ape aku dapat? aku menangis sebab mak aku just say "ouh iyeke" then terus tutup fon. if u r in my shoe, ape korang rasa? kecewa tau takk. aku rasa macam dah tade orang sayang aku. macam aku dah takde keluarga kat dunia nie. i m all alone. aku rasa lagi bagus aku tak dapat straigh A tapi parents aku happy drpd aku dapat straight A tapi parents aku buat bodoh jer. aku rasa korang yg tak dapat result bagus tuh patut bangga sekurang kurangnya parent korang bangga ada anak macam korang :') jangan frust2 okayy. keep faking a smile babe :)
#nak pergi nangis kejap, kbaii :')




KATA HATI
Friday, 2 December 2011 | 0 comment(s)
ASSALAMUALAIKUM SAYANG :)
ehem2, kita ada cerita niee . GEMPAK punyaa! jyeahh! siapa kawan2 kita, mesti tau kann, kita dah putus kawan dengan mrS niee. semua pasal mrF -,- kita pernah mintak maaf dulu, tapi ditolak terang2. hancur berkecai hati niee tau. kita tau perangai kita mmg kadang2 SIAL sikett, tapi faham2 laa bang oii kita kan dah kawan lama, takkan taktahu perangai kita cam mana. punyalah aku buat surat maaf berjelajela sambil menangis nangis kaw dapat terus jer buang dalam tongsampah kann. mmg bagus sangat perangai kaw mrF :) aku mmg tak boleh lupa apa kaw ngan kawan2 baik kaw buat kat aku wehh. dulu aku teringin gila nak kawan dengan korang balik, sampai tiap masa pun aku mintak maaf. tapi sekarang, pintu hati aku dah tak boleh terbukak nak maafkan kaw pasal aku dah buang kuncinya dalam lombong. nanti ada masa aku nak carik balik laa ^^


cukup cakap pasal perkara2 dulu2 kala. sekarang kita ada hot news niee. nak tau tak? hehe. jengjengjeng.....
semalam kann, time kita sedang khusyuk belajar akaun, tiba2 fon kita bervibrato. ada mcj masuk lerr. ingat kan bf kesayangan kita text, rupanya unknown number. serius terkejut beruk kita baca text yg panjang berjela tersebut yang berbunyi begini ...

"salam...hei put. dpat mcj nie jangan la ko delete n buat2 x kenal aq macam mrF buat. nie aku mrS...aku nak mintak maaf and nak tarik balik status aku kat fb aq pasal kaw...kau mesti tau enn...Aku buat status tuh sbb kononnya aq marah kat kaw. missQ sruh aku berbaik ngan kaw. aku marah kaw atas sbb yg xjelas...n mungkin sebab kata2 dari fuad. One more, mungkin kdg2 aku tak faham ngan perangai kokejapo baik kejap x. Pastu missQ cakap, biasalah perempuan..ok..aku mintak maafkalau kaw nak kutuk aku, kutuk laa. mmg salah aku. aku mintak maaf."


serious seronok aku baca text kaw niee. HAPPY GILERR! tapi aku rasa belum cukup utk ubat hati aku yang terluka pasal status kaw yg membabi tuhh. nah, enjoy status dia niee. cantik sangat ayatnya :)




"Jgan nak maki2 sgtla kan... ko ingt ko block aq, aq x nampk lah? adoii.... sedih da ko... da xde kawan, pegila men jauh2 ngn kengkawan yg ko kutuk dulu.... tuih...kau dialu-alukan utk kuar dari group klass.... kalau mcm ni lah perangai ko.. hrapan la jadi kawan balek.. malangnyela.. ko xdpat bace. sesape yg jdi kawan dia skrg ni tolong sampaikan ok... thanks.. btw..

tahniah la sbb kalah..."


serius aku menangis time baca benda nie :') aku ada jawapan untuk status kaw nie sayang .
first, bila masa pulak aku kutuk kaw? kaw ada dengar? kalau tak, jangan memandai menuduh aku okay.
kedua, aku rasa aku dah block kaw berbulan sblum kaw buat status niee. tragis giler kaw baru perasan :P
ketiga, aku rasa kawan2 aku sekarang, lebih baik dari korang yg bajet bagus, bajet pandai and bajet hebat tuhh. :)
keempat, nak aku keluar aku dari gruop kelas? aku dah tunaikan pun hajat kaw :) lagipun aku tak harap dok satu kelas ngan budak bagus macam korang niehh. :)
lastly, aku pun tak harap kawan ngan kaw balik wehh ^^
btw, pasal bola tuhh, kitorang menag tempat ke2 okayy pandai :)


jawapan ikhlas dari hati yg dipenuhi pelangi kehidupan :)
tapi, bila aku fikirkan balik permintaan maaf kaw, aku rasa aku boleh terima :) aku patut buang ego aku. aku taknak jadi macam mrF, hati serupa hati babi. aku buat semua nie sbb  missQ and my JOHAN. diorang nak sangat aku berbaik ngan korang. THEY FINALLY OPEN MY HEART :) aku maafkan kaw, tapi nak jadi kawan macam dulu, aku rasa aku takboleh :) sorry sangat. 


aku rasa itu jer yang tersimpan dalam hati aku. aku buat entri nie khas utk kaw. terima kasihla kalau kaw sudi baca :) one more, sesiapa yg kenal mrF, tolong kirim salam sayang aku kat dia kayy. ily guyss, kbaii !

CHLEOPATHRA
Wednesday, 23 November 2011 | 0 comment(s)
ASSALAMUALAIKUM SAYANG :)
okayy, kita nak cerita2 nie . semalam kannn, kita hangout dengan kawan kita ^^
bes gilerr ouh. tapi kitorang tadelah macam awak lepak kat mid, pavi, klcc , blablabla...
kitorang layan jj jer. budak2 lagi la katakan, mana lah makbapak bagi pergi jauh2. kang kita kena rogol kan susah. kankan??

berbalik pada cerita, semalam kita pergi dengan bestie kita, wanie and sorang kawan baru kita :D nama dia MYZA LEE wee~ serious dia berlagak diva gilerr. tapi aku suka :) happening giler hangout dengan mereka ^^ well, semalam jcard day, jadi sesak siket. so kitorang pergi lepak kat GREENBOX jerr :) berikut antara gambar yg sempat kita snap semalam :)

meet me putri, saya budak sombong ^^

hye awak, kami diva. so treat us nicely kayy *muntah cket

baju saya hardrock. mahal tau. awak pun takkan mampu nak beli #kembangkanhidung

 ehem2, mike tuh salah letak lahh myza -,-

okay now, thats my wanie. ily wanie <3


okay sekarang idea menaip kita sudah habis seperti habisnya duit kita semalam. btw, kita pun baru jer balik KARAOKE LAGI niee. penat ahh. tapi tadi kita pergi dengan johan kita jerr. *date laa. baru lepas gaduh terus date. bagus giler kann. tapi sekarang saya dah happy balik dgn dia <3 jangan jealous tau awk. saya tau bf awk lagi handsome :) tapi saya tau diorang tak sebaik bf kitaa ^^ 

baru perasan kita dah gemok ^^ 

ehem2. bf kita handsame kann. kenalkan, nama dia JOHAN JAUHARI .dia kita punya :)

nampak budak handsome tuh? jangan curik dia dari kita tau. kita sayang dia sangat <3 seronok sangat date tadi sayang :) kbaii. ily guyys <3





BAD DAY :(
Tuesday, 22 November 2011 | 0 comment(s)
assalamualaikum sayang :)
dah lama sangat kita tak post kat blog bucuk niehh. :D 
rasanya macam banyak sangat kita nak cerita sekarang niee. berat sangat rasanya hati nie. sedih sangat. nak ketawa tak mampu, nak menangis pun rasa macam dah kering air mata . 


ku takmampu tersenyum :(

kita rasa bersalah sangat2..kita buat dia rasa macam kita tak hargai dia...im so sorry sayang...
tak pernah ada niat pun nak buat awak marah...saya takut sangat. awak tak pernah marah saya sampai macam niee. dah 15 bulan kita couple, nie first time awak marah sangat kat saya. bukan saya taknak bgtau awak saya ada ABANG ANGKAT, tapi saya takut... saya tau awak mesti marah sangat. tapi semalam saya nekad bgtau awak. saya taknak sorok lagi. tapi ape yg saya dapat? awak marah sangat kann. sampai sekarang awak masih marah kat saya...sedih rasanya hati nie sayang...saya tau awak nak kita putus hubungan dengan abg angkat kita. kita tau..tapi kita takboleh. im sorry...saya bukan tak sayang awak, kita SAYANG sangat. SAYANG SANGAT! awak patut tau tuh. tapi sorry sangat, saya tak boleh nak buang dia... mmg dia orang baru dalam hidup saya, but he understand me. lagi sekali saya mintak maaf. PLEASE DONT HATE ME SAYANG..I BEG U. u r my evrything :( i m lifeless wthout u sayang... 
kbaii, ily <3


                                                               im all alone wthout u :(

APKK ROCKS!
Monday, 14 November 2011 | 0 comment(s)
ASSALAMUALAIKUM GUYS!

todays entry is all about APKK. awak mesti tau ape itu apkk kan? tak tau?? tipu lahh. APKK is a short form for ANTI PAVILION KL KIDS. sekarang dah tau kan? baguss. kita nak mulakan cerita nie. ehem2.
nak tau x? kalau taknak pun kena tau jugakk. dari pagi tadi kita dok depan lappy kita nie tau. sampai sakit pinggang. tak berhenti kita gelak dari pagi tadi :D page APKK nieh funny giler. i wonder who s the admin. mesti budak kampung yang tak pernah g pavi kann? hahah.
kita sebenarnya tak suka pun page APKK tuh pasal kesian dekat mereka yg tak berdosa dikutuk kat page bahabi tuh. tapi bila baca, best pulakk. tak caye? haa, nah. korang bukak page APKK nieh. baca comment2 mereka. kalau korang nak terberak pun, mesti korang tahan dulu. hahah. lagi 1 yg best kat page tuhh, feel free untuk kutok budak2 hot dalam gambar tuh :) know y? pasal page tuh memang diwujudkan untuk mengutuk budak yg macam HOT, faham? banyak gambar yg menarik perhatian kita dalam page tuhh . sampai tak tau mana satu nak promote dalam blog kita yang comel niehh ^^

okayy, siapakah mereka ? btw, nie bukan kat pavi pun . tapi kita suka gambar nieh pasal boleh gelak kuat2. mereka mesti kembar kan? seronok sangat lettew posing sampai tak perasan orang kirikanan kann. 

tepi jalan yg sangat jam pun nak pose ? haduii. apelah perasaan pemandu teksi belakang tuh kan? and btw, your body HOTT babe :)

nak tayang paperbag zara? hapuihh. harap snap gamba pakai dslr, tapi kualiti cam pakai camera 
fon la awakk. at tandas pavi :)

btw kepada admin APKK, nie gambar kita :) boleh masuk dalam page APKK kan? kita nie missworld taw.hikhik. ^^


ehem2. enjoy tengok gambar budak pavi? okayy. sebagai kesimpulan untuk post kalu nie, tak payah la nak hot sangat ya ^^ tak pasal2 gambar awak jadi bahan dalam APKK :) kepada sesiapa yang rasa gambar mereka ada dalam blog kita, kita mintak maaf sangat , okayy . hihi. 

thankyou for your precious time baby :) kbaii guys! ily <3






Older Post